• Gratis verzending vanaf €50,- binnen Nederland en België
  • Handgemaakte producten uit eigen werkplaats
  • Projecten op maat mogelijk

Welkom op de projecten pagina!


Train je graag thuis maar vind je fitness toestellen geen gezicht in je woning? Of heb je hier gewoon geen ruimte voor? Geen probleem! Ik denk graag met je mee naar een passende oplossing. Wat dacht je bijvoorbeeld van een optrekstang die past in je interieur of calisthenics equipment dat verborgen zit in allerdaagse meubels?:D 

 

Ook jouw tuin kan omgetoverd worden tot de workout wereld van je dromen. Dit kan een subtiele optrekstang zijn verwerkt in het frame van een schommel of een compleet calisthenics park! 

 

Alle projecten worden verzorgd van ontwerp tot de montage op locatie. Hierbij gaat alles in overleg met jou, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

 

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van afgeronde projecten.

Ben je benieuwd naar wat er voor jou allemaal mogelijk is? Aarzel niet en neem direct contact op!

 


Optrekstang/Wandkast

Wil je lekker thuis kunnen trainen zonder daar een aparte sportkamer voor te hebben? En heb je ook geen zin om fitness apparatuur door heel je huis te hebben slingeren? Dan is dit misschien iets voor jou! 

Op het eerste gezicht lijkt dit misschien op een leuke industrieële kast, maar niks is wat het lijkt!

Met een simpele schuifbeweging tover je een solide optrekstang tevoorschijn en kun je aan de slag :D Naast optrekken kun je uiteraard ook een set gymringen aan de stang hangen en kun je een complete full-body workout uitvoeren!

 

Bekijk hieronder de foto's van het resultaat en de video!


Trainpark Robin Workouts

Dit mooie trainpark hebben we mogen ontwerpen en bouwen voor Robin Workouts. Robin is een personal fitness coach die zich momenteel erg op calisthenics aan het focussen is. Daar komt dit parkje dan ook erg goed voor van pas! 

 

Bekijk hieronder de foto's vanaf het schetsontwerp tot het eindresultaat.


Ombouw van pergola tot pergola/Pull-up bar

Deze keer hebben we een pergola mogen voorzien van een optrekstang. De steunpalen van de oude pergola waren aan vervanging toe, wat een mooi moment was om er gelijk een workout plek van te maken:) Simpel maar zeer effectief!

 

Bekijk hieronder de foto's vanaf het schetsontwerp tot het eindresultaat.


Trainpark in de Croffit werkplaats

Ook in de Croffit werkplaats moet natuurlijk getraind kunnen worden. Hiervoor is in de werkplaats een ruimte gecreerd waar dit kan. Het calisthenics parkje is geschikt voor de meeste oefeningen en is voorzien van extra lange bars voor de freestyle liefhebbers onder ons!

 

Bekijk hieronder de foto's vanaf het schetsontwerp tot het eindresultaat.


Stijlvolle Pull-up bar in woonkamer

Ook wanneer je geen tuin of aparte trainkamer hebt, zijn er meerdere mogelijkheden om alsnog thuis te kunnen trainen zonder grote apparaten die in de weg staan en er niet heel stijlvol uit zien. Deze optrekstang is zo samengesteld dat deze past in het interieur. Daarnaast is hij voorzien van twee decoratieplankjes die het geheel helemaal afmaken.

 

Bekijk hieronder de foto's van het resultaat en de video!


Wandplank/Pull-up bar

Heb je geen aparte trainkamer en vind je een optrekstang in je kamer geen gezicht? Geen probleem! Deze wandplank heeft een gave industriële look en heeft een verborgen uitschuifbare optrekstang. In combinatie met bijvoorbeeld de Croffit spiegel met uitneembare parallettes zoals op de foto's heb je al voldoende in huis voor een full body workout! 

 

Bekijk hieronder de foto's van het resultaat  en de video van het prototype!