• Gratis verzending vanaf €50,- binnen Nederland en België
  • Handgemaakte producten uit eigen werkplaats
  • Projecten op maat

Welkom op de projecten pagina!


Train je graag thuis maar vind je fitness toestellen geen gezicht in je woning? Of heb je hier gewoon geen ruimte voor? Geen probleem! Ik denk graag met je mee naar een passende oplossing. Wat dacht je bijvoorbeeld van een optrekstang die past in je interieur of calisthenics equipment dat verborgen zit in allerdaagse meubels? 

 

Ook jouw tuin kan omgetoverd worden tot het trainpark van je dromen. Dit kan een subtiele optrekstang zijn verwerkt in het frame van een schommel of een compleet calisthenics park! 

 

Alle projecten worden verzorgd vanaf het ontwerp tot de montage op locatie. Hierbij gaat alles in overleg met jou, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

 

Bekijk hieronder een aantal voorbeelden van afgeronde projecten.

Ben je benieuwd naar wat er voor jou allemaal mogelijk is? Aarzel niet en neem direct contact op via onderstaand formulier, of stuur een bericht via Whatsapp of de mail.

 

Op zoek naar de kleinere producten? Klik dan hier om naar de webshop te gaan.

 


Ben je geïnteresseerd in een van de projecten of ben je benieuwd naar wat er in jouw huis of tuin allemaal mogelijk is?

 

Vul dan onderstaand formulier in, geef een korte omschrijving van je wensen en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

 

Tot snel!💪


Spiegel met parallettes

Een van de eerst uitgevoerde projecten is deze bijzondere spiegel, speciaal ontworpen om een set parallettes in op te bergen.

De parallettes passen mooi in de lijst van de spiegel waardoor je deze niet rond hoeft te laten slingeren in je huis.

Een leuke toevoeging aan jouw homegym dus, want daar mag een spiegel zeker niet ontbreken! Maar ook in je woon- of slaapkamer zal de spiegel zeker niet misstaan. Naast het design is hij namelijk te leveren in een kleur naar keuze.

 

Bekijk hieronder de foto's en de video! Interesse in deze spiegel of heb je vragen? Neem dan contact op via Whatsapp of de mail


Optrekstang/Wandkast

Wil je lekker thuis kunnen trainen zonder daar een aparte sportkamer voor te hebben? En heb je ook geen zin om fitness apparatuur door heel je huis te hebben slingeren? Dan is dit misschien iets voor jou! 

Op het eerste gezicht lijkt dit misschien op een leuke industrieële kast, maar niks is wat het lijkt!

Met een simpele schuifbeweging tover je een solide optrekstang tevoorschijn en kun je aan de slag :D Naast optrekken kun je uiteraard ook een set gymringen aan de stang hangen en kun je een complete full-body workout uitvoeren!

 

Bekijk hieronder de foto's van het resultaat en de video! Interesse in deze kast of heb je vragen? Neem dan contact op via Whatsapp of de mail


Trainpark Robin Workouts

Dit mooie trainpark hebben we mogen ontwerpen en bouwen voor Robin Workouts. Robin is een personal fitness coach die zich momenteel erg op calisthenics aan het focussen is. Daar komt dit parkje dan ook erg goed voor van pas! 

 

Bekijk hieronder de foto's vanaf het schetsontwerp tot het eindresultaat. Interesse in een eigen trainpark of heb je vragen? Neem dan contact op via Whatsapp of de mail


Ombouw van pergola tot pergola/Pull-up bar

Vorig jaar hebben we een pergola mogen voorzien van een optrekstang. De steunpalen van de oude pergola waren aan vervanging toe, wat een mooi moment was om er gelijk een workout plek van te maken:) Simpel maar zeer effectief!

Dit jaar hebben we de tussenliggers mogen vervangen voor een monkey-bar om het nog gaver te maken!

 

Bekijk hieronder de foto's vanaf het schetsontwerp tot het eindresultaat. Interesse in een soortgelijk project of heb je vragen? Neem dan contact op via Whatsapp of de mail


Trainpark in de Croffit werkplaats

Ook in de Croffit werkplaats moet natuurlijk getraind kunnen worden. Hiervoor is in de werkplaats een ruimte gecreerd waar dit kan. Het calisthenics parkje is geschikt voor de meeste oefeningen en is voorzien van extra lange bars voor de freestyle liefhebbers onder ons!

 

Bekijk hieronder de foto's vanaf het schetsontwerp tot het eindresultaat. Interesse in een eigen trainpark of heb je vragen? Neem dan contact op via Whatsapp of de mail


Stijlvolle Pull-up bar in woonkamer

Ook wanneer je geen tuin of aparte trainkamer hebt, zijn er meerdere mogelijkheden om alsnog thuis te kunnen trainen zonder grote apparaten die in de weg staan en er niet heel stijlvol uit zien. Deze optrekstang is zo samengesteld dat deze past in het interieur. Daarnaast is hij voorzien van twee decoratieplankjes die het geheel helemaal afmaken.

 

Bekijk hieronder de foto's van het resultaat en de video! Interesse in een soortgelijke optrekstang of heb je vragen? Neem dan contact op via Whatsapp of de mail


Wandplank/Pull-up bar

Heb je geen aparte trainkamer en vind je een optrekstang in je kamer geen gezicht? Geen probleem! Deze wandplank heeft een gave industriële look en heeft een verborgen uitschuifbare optrekstang. In combinatie met bijvoorbeeld de Croffit spiegel met uitneembare parallettes zoals op de foto's heb je al voldoende in huis voor een full body workout! 

 

Bekijk hieronder de foto's van het resultaat  en de video van het prototype! Interesse in deze optrekstang of heb je vragen? Neem dan contact op via Whatsapp of de mail